Dansk information

Privat sommerhus udlejes. Det er på 97 kvm i 2 plan og er beliggende i et fredet område, på et meget kuperet og 3800 kvm stort grundstykke. Der er i direkte linje ca. 400 meter til det fantastiske Vesterhav, der lige netop ud for os hedder Jammerbugten. Det er muligt og tilladt, at køre på standen i personbil.

Stueetagen er indrettet med køkken, badeværelse i den østlige del af huset og 2 værelser i den nordlige del og endeligt en spisestue i den vestlige ende af huset, hvor der er store panoramavinduer, så man kan se Vesterhavet. Der er udgang til terrasser i begge ender af huset mod henholdsvis øst og vest og indvendig er der adgang via en trætrappe til første sal.

Første sal er indrettet med et soveværelse i den østlige del og en opholdsstue mod vest, hvor der også er store panoramavinduer, så Vesterhavet bliver endnu mere synligt. Fra opholdsstuen er der adgang til en stor altan.

Huset har en moderne møblering.

Lejer skal selv foretage rengøring inden afrejse og man skal også selv medbringe sengetøj, håndklæder, viskestykker, karklude etc.

Huset er til maksimalt 6 personer.

Byttedag er lørdag senest kl. 11:00 og ankomst er lørdag kl. 14:00. Der kan dog aftales andre tidspunkter.

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr, ligesom der er rygeforbud i huset.